Кім Бейсінгер несподівано з’явилася на вечірці вагітної доньки, яку організували в стрип-клубі

Донька зіркових батьків схожі і на тата, і на маму
фото з відкритих джерел

Айрленд поділилася з шанувальниками у соцмережах фотозвітом із вечірки

Голлівудська зірка Кім Бейсінгер вперше за довгий час з’явилася на публіці. Актриса, якій у грудні минулого року виповнилося 69 років, відвідала вечірку своєї дочки Айрленд від колишнього чоловіка Алека Болвіна. Вона прийшла на свято разом із бойфрендом, стилістом Мітчем Стоуном, який молодший за неї на 10 років.

Вечірку Айрленд влаштувала з нагоди своєї вагітності, про яку громадськість дізналася у січні цього року. З огляду на привід захід вийшов нетрадиційним – його тематикою модель обрала стриптиз. На святі вона з'явилася в мереживній спідній білизні та рожевому перуці. Її бойфренд та батько майбутньої дитини, музикант Андре Аллен Аньос, був одягнений скромніше.

Всю ніч гості веселилися у відомому голлівудському стрип-клубі Jumbo's Clown Room. Наступного дня Айрленд поділилася з передплатниками у соцмережах фотозвітом із вечірки. На знімках можна побачити танцівниць стриптизу з накладними животами, розкидані всюди гроші та торт із написом «перший стрипклуб малюка».

З зіркових гостей на свято прийшли Хіларі Дафф та Румер Вілліс, дочка Брюса Вілліса та Демі Мур. Алек Болдвіна та його дружина Хіларія не були присутні.

Читайте також: Дочка Ольги Сумської засвітилася в Москві на гучному розважальному заході (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: