Путініст Дюжев, перебуваючи на прифронтовій лінії, зажадав десертів та екзотичних фруктів

Рашист вимагав екзотичних фруктів виключно в очищеному вигляді
фото з відкритих джерел

Кремлівський блазень знову вскочив в халепу

Путініст Дмитро Дюжев, який постійно навідується з пропагандистськими виступами на окуповані українські території, потрапив у скандал.

За інформацією телеграм-каналу «Не Малахов», актор, перебуваючи на прифронтовій лінії, зажадав до себе в номер безкоштовних десертів, кави та екзотичних фруктів виключно в очищеному вигляді. Сам актор швиденько спростув цю інформацію, мовляв, нічого не просив і не вимагав.

Раніше «Главком» писав, що російський актор Дмитро Дюжев під час візиту до Донецька, де розважав місцевих чиновників концертом у компанії Григорія Лепса та Лариси Долиної, став посміховиськом.  Місцева преса зняла відео з кремлівським блазенем, яке відразу стало вірусним. Актор настільки переграє у ролику, що у глядачів закралася підозра: а чи був тверезий артист? «Театрально граючи бровами, Космос із «Бригади» розповів, як здивований був бачити у місті, де йдуть бойові дії, гарно одягнених людей, а потім захоплено назвав Донецьк «діамантом Росії», – дивується навіть російська преса.

«Я просто їхав. Люди красиво одягнені. Я думав, як так? Війна ж іде. Я думав тут, я не знаю, місця собі не знаходять, не знають гармонії і таке інше. А я приїхав у місто, що посміхається», – каже актор, але потім раптом стає дуже серйозним і починає розповідати про горе в місті: «Так нелегко, так непросто, так – це горе». Потім називає Донецьк «діамантом Росії», його очі миттєво починають сяяти, а на обличчі з'являється посмішка: «Я приїхав до Донецька, побачив на власні очі це місто і зрозумів, що це скарб, справжній діамант Росії людського фактора та гідності героїчної».

У коментарях під відео йшло активне обговорення емоційного виступу актора: «Кажуть, що його брови окремо від господаря закінчили ГІТІС», «За гру бровами чи гру брів – не «Оскар», то хоча б «Ніку» дайте», «Крім як у ролі Космосу, Дюжева ніколи не знала, він завжди такий? Цей голос, кривляння, міміка, блаженний якийсь», «Просто вульгарна і очевидна награність! Ні грама живого почуття, брехливі багатозначні інтонації зі старих радянських фільмів. Ганьба і сором».

Читайте також: Тіна Кароль приїхала на Берлінале заради Шона Пенна

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: