Кабаєва «засвітилася» на публіці з обручкою і шокувала змінами у зовнішності

Олімпійська чемпіонка РФ Аліна Кабаєва
фото: росЗМІ

Кабаєва в місті Сочі відвідала липневі збори в академії «Небесна грація», де зібралися гімнастки з усієї РФ

Олімпійська чемпіонка з РФ Аліна Кабаєва, яку вважають коханкою диктатора Володимира Путіна, зʼявилася на публіці з обручкою на безіменному пальці. Спортсменка здивувала пропагандистів не лише прикрасою, яку вони назвали дешевою, а й змінами у зовнішньому вигляді. 

РосЗМІ зауважили, що «таємна коханка Путіна» набрала вагу, а її обручка зовсім непримітна. Обранця зірки назвали «не таким щедрим, як можна було подумати».

Кабаєва в місті Сочі відвідала липневі збори в академії «Небесна грація», де зібралися гімнастки з усієї РФ. Вона поспілкувалася зі спортсменками та дала настанови, поки пропагандисти розглядали образ чемпіонки.

Кабаєва «засвітилася» на публіці з обручкою і шокувала змінами у зовнішності  фото 1

Особливої уваги удостоїлася набрана вага росіянки та її обручка, яка, зі слів псевдожурналістів, виявилася срібною та непримітною, оскільки не була прикрашена діамантами та іншими сяючими камінчиками.

Кабаєва «засвітилася» на публіці з обручкою і шокувала змінами у зовнішності  фото 2

Прикрасу назвали «небувалою скромністю для зірки такого масштабу», а її кавалеру дорікнули в тому, що подарував коханій скромний аксесуар. До речі, офіційно про свої стосунки Кабаєва ніколи не розповідала.

Нагадаємо, російська ексспортсменка Аліна Кабаєва, якій приписують зв'язок із Путіним, а також спільних дітей, під прицілом камер припхалася в окупований Крим. Колишня депутатка Держдуми відвідала храм святого Димитрія Солунського у Феодосії, який реставрували з допомогою її фонду.

Читайте також: Брехня вилізла назовні: як російський фільм зганьбився через відфотошоплений кадр

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: