Іванка Трамп показала чарівну сукню за кругленьку суму

Американська модель Іванка Трамп має хороший смак
фото з відкритих джерел

Дочка експрезидента США одягла сукню від дизайнера, якого дуже шанує Кейт Міддлтон

Елегантна 41-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США Дональда Трампа, продемонструвала вбрання, в якому вона була на весіллі наслідного принца Йорданії Хусейна та Раджви Аль-Саїф, дочки багатого бізнесмена із Саудівської Аравії. Фотографії з’явилися на особистій сторінці Іванки в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ivanka Trump (@ivankatrump)

Відомо, що королівське весілля жінка відвідала зі своїм 42-річним чоловіком Джаредом Кушнером. Іванка Трамп обрала різнокольорову шифонову сукню-накидку в смужку за 6500 доларів від Jenny Packham. А витончений срібний пояс та невеличкі сережки доповнили вечірній лук. Чоловік був у чорному смокінгу та з доречним аксесуаром – краваткою-метеликом.

Додамо, що Іванка для весільної церемонії обрала блідо-блакитну сукню від Alex Perry, в якій вона була помічена під час спілкування з принцом Вільямом. Без сумніву, Іванка має гарний смак.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ivanka Trump (@ivankatrump)

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон вигуляла ідеальний весняний образ від улюбленого дизайнера. Також принц та принцеса Уельські поділилися фотографіями з королівського весілля.

Читайте також: Принц Йорданії Хусейн одружився із архітекторкою із Саудівської Аравії (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: