Лідер Scorpions Клаус Майне розповів, що сказав би при зустрічі Путіну та Зеленському

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Музикант розповів, з ким би з українских музикантів не проти заспівати разом

Телеведучий Олексій Суханов зустрівся в Німеччині з лідером гурту Scorpions Клаусом Майне. Музикант зізнався, що це його перше інтерв'ю в цьому році.

«Звісно, ми всі шоковані вітлинами та відео з України, які надходять до нас практично щодня, – каже музикан. – Сумно чути від вас про знеструмлення – це, мабуть, дуже важко. Тяжкі часи».

«Уявимо, що ви в одній кімнаті з Путіним, що б и йому сказали?», – запитав Суханов. «Зупини війну!» – «Якщо б у вас була нагода зустрітися з президентом України, що б сказали?» – «Сказав би, що він дуже робить свої щоденні промови до населення і щоб він продовжував підтримцвати людей своїми словами». – «Якби вам сказали, що вас просто зараз чує Бог, то що б ви йому сказали?» – «Зупини війну!».

Телеведучий згадав візит лідера гурту до України в 2019 році. Разом з музикантом подивилися відео, як той гуляє по Києву з очільником Києва Віталієм Кличком. «Ви хотіли би ще пройтися Києвом?» – «Дуже бажав би цього, – відповів музикант. – Коли Путін і Бог почують наші прохання».

На запитання телеведучого, з ким хотів заспівати гурт з українських артистів, Майне зізнпвся, що йому дуже подобається Kalush Orchestra: «Але ми не знайомі особисто, я лише бачив їх у телевізорі. Вони дуже гідно представляли на Євробаченні свою країну».

Читайте також: Російський актор Смольянінов розповів про коханок Путіна: Держдума відреагувала

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: