Ексчоловік Ані Лорак зіграє весілля біля Києва. Що відомо про його нову кохану (фото)

Закохана пара готується до весілля
фото из открытых источников

Пропозицію своїй коханій бізнесмен зробив ще восени 2021 року

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу готується до весілля з молодою українською візажисткою Лілією Реус. Урочистості відбудуться вже завтра, 3 червня, поблизу Києва. Про це розповіли в Telegram-каналі Harley Quinn. 

За даними Harley Quinn, весілля відбудеться в заміському ресторані. Пропозицію своїй коханій бізнесмен зробив ще восени 2021 року.

Ексчоловік Ані Лорак зіграє весілля біля Києва. Що відомо про його нову кохану (фото) фото 1

Лілія Реус має доньку. Вони часто подорожують з Софією – дочкою Налчаджіоглу та Ані Лорак. Судячи з кадрів у блозі візажистки, дівчата подружилися. Закохані разом відпочивають в Європі та на різних курортах.

Ексчоловік Ані Лорак зіграє весілля біля Києва. Що відомо про його нову кохану (фото) фото 2

Мурат Налчаджіоглу і Ані Лорак були одружені протягом десяти років, а в січні 2019 року стало відомо, що пара розлучилася. А в 2020 році в мережі почали зʼявлятися фото з Лілією Реус.

Ходили чутки, що в певний період закохані розійшлися, проте згодом воззʼєдналися. У 2022 році колишній чоловік зрадниці підтримав українців і разом з обраницею приїхав до столиці.

Мурат Налчаджіоглу назвав Україну своїм домом і заявив, що не тікатиме звідси на батьківщину.

Нагадаємо, останнім часом в мережі багато жартують про те, що Ані Лорак таємно підтримує ЗСУ і донатить з концертів, на яких розважає росіян. Виконавиці раз у раз доводиться спростовувати це в російській пресі і вкотре демонструвати свою підтримку кремлівській владі. Зокрема нещодавно зрадниця оголосила в Москві збір коштів для дітей, які «втратили житло через українські снаряди».

Читайте також: Мережа вибухнула мемами про безпілотник, який над Москвою «запустила» Ані Лорак

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: