Джек Ніколсон засвітився на публіці вперше за довгий час

фото з відкритих джерел

Голлівудський актор прийшов на матч улюбленної команди, яку не бачив з жовтня 2021 року

86-річний голлівудський актор Джек Ніколсон вперше за довгий час з’явився на баскетбольному матчі команди «Лейкерс», ігри якої раніше не пропускав.  

Найвідоміший шанувальник команди з'явився на грі у Лос-Анджелесі вперше з жовтня 2021 року. Ніколсон посів своє звичне місце у першому ряду. Він став рідше відвідувати матчі, а потім і зовсім перестав ходити на стадіон після того, як уболівальникам дозволили повернутися на арени після зняття заборони, пов'язаної з пандемією COVID-19. Ніколсон почав ходити на матчі «Лейкерс» ще у 70-ті.

Раніше «Главком» писав, що папараці в середині квітня зняли Джека Ніколсона вперше за 18 місяців. На фото та відео заспаний актор у домашньому одязі слухає співи птахів на балконі свого будинку в Лос-Анджелесі.

Друзі та колеги кажуть, що здоров'я Ніколсона підкосила деменція. Зараз за найномінованішим в історії премії «Оскар» актором (12 разів номінувався за «Оскар» і три рази отримував заповітну статуетку) доглядають син і дочка, але він буквально тане на очах. «Фізично він гаразд, але його розум – ні. Дуже сумно бачити, що такий суперталановитий актор, як Джек, став таким», – розповів інсайдер Daily Mail, підтвердивши, що зірка має деменцію.

Наразі офіційно ці дані ніхто не підтвердив, але й не спростував. Сам Ніколсон ніколи не скаржився на здоров'я і більше любив говорити про любовні перемоги та кіно, ніж про самопочуття. Але, мабуть, з віком його пам'ять почала давати збій. Кажуть, що він намагався лікуватися, але деменцію можна лише сповільнити, але не перемогти.

Читайте також: Батько і брат Меган Маркл показали знімок, який вона приховувала довгі роки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: