Він таки живий. Джек Ніколсон потрапив до об'єктивів папараці вперше за 18 місяців

фото з відкритих джерел

Друзі кажуть, що здоров'я найномінованішого в історії премії «Оскар» актора підкосила деменція

Папараці зняли голлівудську зірку Джека Ніколсона вперше за 18 місяців. На фото та відео заспаний актор у домашньому одязі слухає співи птахів на балконі свого будинку в Лос-Анджелесі. Про це пише Daily Mail.

Останні роки Джек Ніколсон не знімається у кіно і рідко виходить на публіку. Кілька разів його бачили відпочиваючим на курортах, але потім він зник. Востаннє триразового володаря премії «Оскар» помітили на публіці в жовтні 2021 року. Зірка разом із сином дивився гру баскетбольної команди Лос-Анджелесу.

На фото папараці розпатланий Джек Ніколсон одягнений у домашню помаранчеву футболку та чорні спортивні штани. Здається, 85-річний актор вийшов подихати свіжим повітрям спросоння.

Раніше «Главком» писав, що друзі та колеги кажуть, що здоров'я Ніколсона підкосила деменція. Зараз за найномінованішим в історії премії «Оскар» актором (12 разів номінувався за «Оскар» і три рази отримував заповітну статуетку) доглядають син і дочка, але він буквально тане на очах. «Фізично він гаразд, але його розум – ні. Дуже сумно бачити, що такий суперталановитий актор, як Джек, став таким», – розповів інсайдер Daily Mail, підтвердивши, що зірка має деменцію.

Наразі офіційно ці дані ніхто не підтвердив, але й не спростував. Сам Ніколсон ніколи не скаржився на здоров'я і більше любив говорити про любовні перемоги та кіно, ніж про самопочуття. Але, мабуть, з віком його пам'ять почала давати збій. Кажуть, що він намагався лікуватися, але деменцію можна лише сповільнити, але не перемогти.

Читайте також: Пробила дно. Комік Великий з «Кварталу» висміяв у пародії «44-річну дівчинку» Ані Лорак

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: