Джеймі Лі Кертіс вийшла у світ разом із трансгендерною дочкою

Аторка з дочкою Енні та трансгендерною дочкою Рубі
фото з відкритих джерел

Актриса зізналася, що боїться за Рубі, яка зіткнулася з громадським засудженням

В Голлівуді відбулася прем'єра фільму «Хелловін закінчується», куди приїхала головна зірка картини Джеймі Лі Кертіс зі своїми прийомними дітьми – дочкою Енні та трансгендерною дочкою Рубі.

Актриса не так часто з'являється на публіці з рідними, проте вже наступного дня чоловік Крістофер Гест та обидві дочки знову супроводжували її на заході, де Джеймі вшановували за заслуги у кіно. Як і багато інших зірок до неї, вона залишила відбитки своїх рук і ніг у цементі на голлівудській «Алеї слави» перед кінотеатром TLC Chinese Theatre.

До слова, у Джеймі дуже добрі стосунки з обома дочками. Про трансгендерний переход Рубі актриса розповіла минулого року журналу AARP The Magazine, наголосивши, що пишається своєю дитиною. А днями у розмові з іспанським виданням Cadena SER 63-річна актриса зізналася, що дуже боїться за Рубі, яка зіткнулася з громадським засудженням та навіть ненавистю.

Почасти цей страх у реальному житті допомагає Джеймі так добре впоратися з ролями у фільмах жахів. «Я знаю, що таке справжні погрози. Люди загрожують життю моєї трансгендерної дочки. Багато хто хоче стерти її з лиця землі, щоб таких, як вона, просто не існувало. Начебто ми нічого не навчилися з історії фашизму. Начебто не розуміємо, до чого можуть привести такі речі. Винищення живих людей – це жахає», – написала акторка.  Раніше Джеймі говорила журналістам, що історія Рубі допомогла їй зрозуміти, що стать «не фіксована» і що життя – це «постійні метаморфози».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: