Мій мозок підірваний. Джулія Робертс дізналась своє справжнє прізвище

Джулія Робертс: Це був дуже несподіваний поворот
фото з відкритих джерел

За допомогою архівів ДНК-аналізів з'ясувалося, що прізвище знаменитості – Мітчелл

Американська акторка Джулія Робертс взяла участь у проекті генетичного дослідження Ancestory's Finding Your Roots («У пошуках коріння»). За допомогою архівів ДНК-аналізів з'ясувалося, що справжнє прізвище знаменитості Мітчелл. Про це повідомляє Daily Mail.

За допомогою аналізу ДНК та дослідження архівів Джорджії було встановлено, що прапрабабуся зірки Рода Саттл Робертс вийшла заміж за Вілліса Робертса у 1850-х роках. Однак після його смерті в 1864 році у неї був роман з одруженим чоловіком, від якого вона народила прадіда акторки Джона.

«Ми знайшли кілька збігів, які пов'язують Джулію та її двоюрідного брата з одним чоловіком... Це Генрі Макдональд Мітчелл-молодший», – заявив керівник проекту, доктор Генрі Луїс Гейтс-молодший.

За словами Гейтса, Рода жила лише у чотирьох будинках від матері Генрі Мітчелла. Також фахівці проекту з'ясували, що справжній прапрадід Джулії Робертс був одружений з жінкою на ім'я Сара і мав шість дітей. «Значить, ми Мітчелл? Воістину, мій мозок тепер підірваний. Це дивно. Я віддаю перевагу прізвищу Робертс. Це був дуже несподіваний поворот», – сказала Джулія.

Читайте також: Українці посварилися через вечірню сукню Вікторії Апанасенко для «Міс Всесвіт-2022»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: