Арсен Мірзоян показав дорослого сина від першого шлюбу

Мірзоян батько – трьох дітей
фото з відкритих джерел

До шлюбу з Тонею Матвієнко виконавець вже був одружений

Співак Арсен Мірзоян на своїй сторінці в соцмережі виклав сімейно фото у вишиванках. На знімку артист позує з дружиною, співачкою Тонею Матвієнко та два своїми дітьми – дочкою та сином.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Мірзоян Арсен (@arsen_mirzoian)

Арсен Мірзоян до шлюбу з Тонею Матвієнко вже був одружений. З першою дружиною виконавець має двох дітей – синів Влада та Артема. Арсен Мірзоян не раз розповідав у своїх інтерв'ю, що підтримує з хлопцями добрі стосунки.

З нагоди Дня вишиванки, який в Україні святкквали вчора, артист з родиною відвідали столичний музей Івана Гончара, який очолює батько Тоні та чоловік Ніни Матвієнко – Петро Гончар. Два роки тому в пресі ходили чутки, що знамените подружжя розлучається після 50 років спільного життя. Однак згодом Ніна Матвієнко заявила, що передумала розлучатися з чоловіком та звинуватила дочку у сімейних проблемах.

Раніше «Главком» писав, що голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зворушив знімком маленького сина Руслана у вишиванці. А політикиня Юлія Тимошенко честно зізналася, з якими думками раніше одягала вишиванку.

Читайте також: Мільярдер, який розлучається з Камалією, засвітився на її концерті з розкішним подарунком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: