Агент 007 Деніел Крейг з відомою дружиною вперше за два роки потрапили в об'єктив папараці

Ні Рейчел, ні Деніел не мають акаунтів у соцмережах
фото з відкритих джерел

Актори Деніел Крейг і Рейчел Вайс – найзакритіша пара Голлівуду

Голлівудські знаменитості Деніел Крейг та Рейчел Вайс потрапили в об'єктиви папараці під час прогулянки у Нью-Йорку. Пару сфотографували на виході із відомого культурного центру 92Y. 52-річна Рейчел Вайс і 54-річний Деніел Крейг давно не з'являлися на публіці: востаннє пару бачили разом в 2020 році. На фото Рейчел Вайс йде слідом за своїм чоловіком у супроводі охоронців.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Just Jared (@justjared)

Деніел Крейг і Рейчел Вайс – найзакритіша пара Голлівуду. За доброю голлівудською традицією роман акторів розпочався на знімальному майданчику. Але це не було кохання з першого погляду – до початку стосунків актори багато років були друзями. Все змінилося під час роботи над спільним проектом – психологічним трилером «Будинок мрій» у 2010 році. Обидва тоді були світовими зірками – Деніел вже зіграв Джеймса Бонда, а Рейчел отримала «Оскар» за роль у фільмі «Відданий садівник».

Згодом Рейчел розлучилася зі знаменитим режисером Дарреном Аронофськи, з яким зустрічалася понад дев'ять років. А Деніел у цей же час розірвав заручини з продюсером Сацукі Мітчелл (їхні стосунки тривали п'ять років). В червні 2011 року пара таємно зіграла весілля. Крім нареченого та нареченої на церемонії були присутні лише чотири людини – двоє свідків, дочка Деніела від першого шлюбу та син Рейчел від стосунків з Аронофськи. В 2018 у пари з’явилася спільна дитина – дівчинка.

Ні Рейчел, ні Деніел не мають акаунтів у соцмережах. Актор лише кілька разів засвітився в інстаграмі старшої дочки Елли.

Читайте також: Натовп шанувальників оточив бутик у Парижі, щоб побачити Анджеліну Джолі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: