88-річного Алена Делона визнано недієздатним

88-річний французький актор Ален Делон, конфлікт котрого з сином, актором Ентоні призвів до сили судових засідань, офіційно визнаний недієздатним
фото з відкритих джерел

Суд також позбавив його дітей опіки над ним

Відповідну постанову про недієздатність легендарного французький актора ухвалив французький суд сьогодні, 29 січня. Згідно з нею, 88-річна зірка не може самостійно розпоряджатися своїм нерухомим майном. Про це повідомляє телеканал BFM TV. Натомість цим та іншими питаннями, пов'язаними з медичними обстеженнями, витратами тощо займатиметься наданий у законодавчому порядку державний агент.

Наразі дітей актора, які неодноразово висловлювалися про критичний стан здоров'я батька, позбавлено догляду за ним. Зокрема, вони не можуть втручатися у питання проведення медичних маніпуляцій.

«Це дозволить третій стороні допомогти Алену Делону з його медичними обстеженнями. Суддя визнав необхідним позбавити дітей Делона керувати медичними обстеженнями їхнього батька», – розповів адвокат жінки, яка назвала себе колишньою «супутницею» Делона, в коментарі BFMTV.

Такий вирок уже прокоментував син знаменитості. Ентоні Делон позитивно налаштований на таке рішення, хоча й не уникає емоційності.

«Якщо це може допомогти виправити ситуацію і завадити адвокатам говорити про хворобу мого батька, навіть не ознайомившись з документами, це добре. Ця медична суперечка закінчиться раз і назавжди», – відреагував Ентоні.

Нагадаємо, на тлі низки хвороб Алена Делона після двох інсультів у його дітей почалися постійні сварки. 

Стало відомо, що актор театру Франка звільнився з ЗСУ після року служби.

«Ця війна забрала в мене частково професію, спокій, сім'ю. Я не бачу, як росте моя дитина. Я плачу дорогу ціну, і для мене це непідйомний кредит у майбутньому. Я завжди плачу, коли мені надсилають відео з сином. Це дуже боляче, коли є ця відстань», – зізнався артист.

Раніше українське МЗС звернулося до HBO через актора, який підтримує Росію.

«Мілош Бикович, сербський актор, який підтримує Росію з початку повномасштабного вторгнення, тепер збирається зіграти головну роль у 3 сезоні «Білий лотос». HBO, чи нормально для вас працювати з людиною, яка підтримує геноцид і порушує міжнародне право?» – зазначило відомство.

Наразі компанія HBO ніяк не відреагувала на допис Міністерства зовнішніх справ України та на критику в соцмережах.

Читайте також: Номінанти на «Оскар-2024»: хто бореться за головну нагороду кіноіндустрії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: