44-річна екссолістка The Pussycat Dolls вперше виходить заміж

Про стосунки Шерзінгер з Евансом стало відомо у січні 2020 року
фото з відкритих джерел

Американська співачка з українським корінням, відома як ексучасниця The Pussycat Dolls Ніколь Шерзінгер вперше виходить заміж

44-річна американська виконавиця Ніколь Шерзінгер, яка відома як колишня учасниця The Pussycat Dolls, повідомила, що шотландський колишній гравець міжнародного союзу регбі Том Еванс зробив їй пропозицію руки і серця. На сторінці в Instagram жінка розмістила світлини з заручин.

Скоріш за все, Еванс покликав Ніколь заміж під час їхнього літнього відпочинку.

44-річна екссолістка The Pussycat Dolls вперше виходить заміж фото 1
44-річна екссолістка The Pussycat Dolls вперше виходить заміж фото 2

Цікаво, що для Ніколь Шерзінгер цей шлюб буде першим. Відомо, що протягом восьми років жінка перебувала у стосунках з автогонщиком, чемпіоном світу у класі Формула-1 Льюїсом Гемілтоном. Але 2015-го року пара розійшлася. За словами Шерзінгер, вона стомилася чекати освідчення від Гемілтона. Також протягом трьох років Ніколь зустрічалася з болгарським тенісистом Григором Димитровим.

44-річна екссолістка The Pussycat Dolls вперше виходить заміж фото 3

Про стосунки Шерзінгер з Евансом стало відомо у січні 2020 року. Зазначимо, що Ніколь Шерзінгер має філіппіно-гавайсько-самоанського-українське походження. Мати виконавиці Розмарі є наполовину українкою.

Раніше «Главком» писав, що Ніколь Шерзінгер у бікіні вражає уяву. Додамо, що популярна американська співачка Ніколь Шерзінгер у своєму Інстаграмі виклала фотографію у відвертому вбранні з леопардовим принтом.

Читайте також: Папараці підловили 50-річну Кемерон Діаз із чоловіком та маленькою донькою на гучному весіллі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: