Дружина Ями, який втік від війни в США, зізналася, як ставиться до його вчинку

Колишні шанувальники пишуть Ямі: З усіх нарешті злетіли маски
фото з відкритих джерел

Користувачі в мережі засудили Яму за від'їзд та небажання повертатися до України

Дружина українського хореографа і телеведучого Влада Ями, який разом с родиною виїхав на початку вторгнення в США, відповіла на запитання підписників в соцмережі, чому її чоловік полишив Україну у такий важкий час.

«По-перше, я вважаю, що ставити такі питання як мінімум некоректно. Це особиста справа кожного. У всіх різні історії та причини. Кожен переживає війну по-своєму. Я поважаю вибір кожного», – заявила Лілія Яма. Вона також додала, що вдячна чоловікові за те, що вони у безпеці.

Нагадаємо, що телесуддя популярного проекту «Танці із зірками» Влад Яма в одному з інтерв'ю зізнався, що після початку повномасштабної війни виїхав із України. Яма з дружиною та сином знайшов тимчасовий притулок в Америці.

«Роблю благодійні майстер-класи. Ми з самого початку тут, лише кілька днів були у Європі. Серце болить щодня, коли читаю новини. Я виїхав одразу ж, дуже швидко. До того, як чоловікам ще не забороняли виїжджати», – розповів Яма.

Користувачі в мережі засудили Яму за від'їзд та небажання повертатися до України. «Дивно, що він, як публічна людина, робить дуже мало постів у соцмережі, враховуючи, що це зараз потужний майданчик для інформування. Але щодо Ями ілюзій ніколи не було, що він добрий чоловік. Подивіться, скільки робив і робить Макс Чмерковський, який живе у США. Саме в таких ситуаціях люди себе і виявляють», «Час розставив усіх на свої місця. Дікусар захищає сім'ю, а Яма «майстер-класи танцює» в Америці», «Я дуже тішуся, що з усіх нарешті злетіли маски! Дуже сподіваюся, що усі Ями, які дуже хвилюються за Україну за кордоном, там і залишаться», «Не засуджуватиму його за втечу чи евакуацію. Хоробрість не всім доступна. Саме лихоліття всіх відкривають: він не воїн», «Дікусар, Хлівнюк, Тополя, Назар Грабар та ще багато інших (вибачте, що зараз не всіх називаю) – справжні, мужні, неймовірні чоловіки! Моя повага, безмежна подяка за їхній щоденний героїзм. Більше нічого не хочу писати. І без мене коментарів достатньо».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: