Зеленська розповіла, як дочка стала студенткою: Ми з татом дуже раділи

Олена Зеленська під час інтерв’ю
фото з відкритих джерел

Перша леді не приховує емоцій: Ми з татом дуже раділи і пишалися нею

Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв’ю програмі 60 Minutes Australia. Фрагменти бесіди з'явилися на ютуб-каналі Офісу президента. У розмові Зеленська в ому числі розповідала, як нині живеться її дітям – 18-річній Олександрі та 9-річному Кирилу.

«Вони як і всі діти в Україні. У перші дні вони питали, коли це все закінчиться. Зазвичай у цей час усі наші сім'ї намагалися спланувати, що вони робитимуть на Різдво, як святкуватимуть Новий рік. В Україні зараз ні в кого навіть думок про це немає. Усі плани закінчуються сьогодні-завтра. Днями наша дочка стала студенткою. Ми з її татом дуже раділи і пишалися нею. Ми радіємо, що син знову пішов до школи... Я сподіваюся, що такі випробування тільки загартують нас», – розповіла перша леді.

Раніше «Главком» писав, що дочка президента Зеленського готувалася до вступу до українського вишу. На запитання в одному з телеінтерв’ю, чи Олександра Зеленська залишається в Україні, її мама відповіла ствердно: «Так, залишаємося. Я дуже щаслива, що так вирішила. Ми не давили, вона сама вирішила. Але я дуже рада, що так: хочу, щоб вона була поруч якнайдовше, не хочу відривати поки що від себе. Володимир спокійніше до цього ставиться, тобто він дав їй більше свободи: вирішуй, що хочеш. Вона вагалася, але потім сказала: Ні. Тут. Залишаюся, робитиму тут».

Вона також додала, що майже всі однокласники її дочки, найімовірніше, поїдуть навчатися за кордон. «Діти мають можливості, їхні батьки мають можливості», – додала Зеленська.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: