Трек «Голосові» від O’Torvald: пісня з повідомленнями військових розчулила слухачів

фото: скріншот

Особливістю пісні є використання справжніх голосових повідомлень військових

Український гурт O’Torvald представив свій новий міні-альбом, в якому особливо вражає трек «Голосові». Пісня починається голосовими повідомленнями військових, записаними під час боїв за Бахмут навесні 2023 року. Мелодія та зміст композиції зачаровують прихильників гурту. Про це передає «24 канал».

Міні-альбом доступний для прослуховування на всіх популярних музичних платформах. Учасники гурту O’Torvald розповіли, що цей трек став їх внутрішнім монологом, сповіддю, яка відображає найпотаємніші страхи.

Особливістю пісні є використання справжніх голосових повідомлень військових, з якими фронтмен гурту Женя Галич був пов'язаний під час служби на фронті. 

Музиканти наголошують, що за кожним гумористичним анекдотом про Крим, за кожним відвойованим або збереженим метром території криється надзвичайна вартість втрачених життів. Тому цей міні-альбом розпочинається саме з голосових повідомлень військових з Бахмуту.

«Це важлива передісторія, що витікає в потужну пісню. Ми присвячуємо «Голосові» нашим загиблим братам. Вони назавжди залишаються в строю», – ділиться Женя Галич.

Крім того, гурт виклав ліричне відео на пісню «Голосові» на своєму YouTube-каналі, де знявшись у київському барі. За сюжетом, герой Жені Галича приходить в бар, у якому вирує життя, проте його ніхто не помічає.

У коментарях під відео шанувальники вже встигли виразити своє захоплення та наголосили, що нова пісня пробирає до мурах.

«Скільки болю та суму відчувається за лаштунками пісні», «Голосові» розірвали на друзки, «це саме той момент, коли мурахи по шкірі», «коли почула перший раз - плакала, дякую за те, що цей трек допомагає пам'ятати про Героїв», – пишуть користувачі соцмереж.

Раніше повідомлялося, що український гурт Kozak System презентував потужну композицію, яка стала неофіційним гімном об'єднаної штурмової бригади Національної поліції під назвою «Лють». Також артисти вже випустили кліп, у якому показали захисників нашої країни. 

Також українська співачка Стасік (Анастасія Шевченко), яка служить на фронті, випустила пісню «Герої вмирають».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: