У день народження Сенцова ображена мати його доньки написала емоційний пост

Юлія Бабич - мати дочки Сенцова
фото з відкритих джерел

Ексдівчина Сенцова шокована коментарями про батька її доньки і вирішила, що сьогодні гарний привід, аби відповісти на все публічно

У четвер, 13 липня, свій день народження відзначив Олег Сенцов – режисер і український захисник. Йому виповнилося 47 років. Його ексдівчина, журналістка Юлія Бабич, яка має від нього дочку, на ім'я Емма написала гнівний пост у Facebook.

Юлі Бабич шокована коментарями про Сенцова, які їй пишуть і вирішила, що сьогодні гарний привід, аби відповісти на все публічно.

«Мені сьогодні третя людина за час повномасштабної написала: «тобі, мабуть, було б легше, якби він загинув». Я трохи в шоці насправді. Вирішила, що сьогодні - гарний привід відповісти на це публічно, бо те, що три людини це сказали, не означає, що три людини так думає», – написала журналістка.

Вона зазначила, що вивчила свій урок від Шевченка про «кохайтеся, чорноброві» і закрила підручник.

Також Юлія додала, що не хоче, аби Сенцов загинув, адже почнуть його ім'ям називати вулиці. За словами журналістки це приведе її в незручне становище, коли вона буде пояснювати своїй дочці, що вулиця названа в честь того, хто жодного разу за час повномасштабної не поцікавився, чи вона в безпеці і жива взагалі.

«Ні, я хочу, щоб він жив довго, так довго, щоб всім від нього стало нудно нарешті. Чого йому і бажаю», – підкреслила Юлія Бабич. 

У день народження Сенцова ображена мати його доньки написала емоційний пост  фото 1

Раніше повідомлялося, що український режисер і військовий, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов сьогодні, 13 липня, святкує свій день народження, йому виповнюється 47 років. З нагоди особисто свята Сенцов опублікував фото з маленьким сином написав, що це для нього «найкращий подарунок».

Нагадаємо, Сенцов - батько трьох дітей. Дорослі Аліна та Владислав – діти режисера від першого шлюбу. Про народження третьої дитини – дочки Емми –  Сенцов повідомив 5 лютого 2021 року. Вона  народилася 16 грудня 2020 року.  З її матір'ю - Юлією Бабич Сенцов зустрічався кілька місяців. Про вагітність Бабич дізналася вже після розлучення. 

До слова, український режисер і військовий, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов отримав контузію (акубаротравму – «Главком») на фронті. Військовий записав відео, лежачи одразу після отримання контузії. Сенцов розповів, що «щойно закінчився бій за важливий для контрнаступу рубіж». За його словами, троє бійців дістали поранень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: