Джонні Деппа перед власним концертом лікарі екстрено госпіталізували

Джонні Депп
фото з відкритих джерел

60-річного американського співака та актора Джонні Деппа знайшли без свідомості у номері готелю в Будапешті

Планований концерт з хард-роковим гуртом Hollywood Vampires з Джонні Деппом, було скасовано в Будапешті, оскільки актор не зміг вийти на сцену. За повідомленнями, Депп знепритомнів у готелі, через що концерт було скасовано, пише Daily News Hungary.

60-річного американського співака та актора Джонні Деппа знайшли без свідомості у номері готелю в Будапешті, Угорщина. Учасники гурту The Hollywood Vampires, до якого він належить, викликали тривогу, коли не змогли зв'язатися з ним. Концерт, запланований на спортивній арені імені Паппа Ласло, був скасований на останній момент через негаразд з самопочуттям Деппа.

Зазначається, що усе було готово до початку концерту:  сцена, закулісна команда. 

«Мені навіть на думку не спадало, що можуть бути проблеми, тим паче що учасники гурту зробили звукове налаштування, заплановане на полудень. Ніхто більше не думав про те, що Джонні Депп не брав участі, його мікрофон був налаштований співробітником, але це не рідкість для таких зірок. Усе, що ми чули, це те, що Депп був перезбуджений, він навіть не міг вийти з готелю. Ми також чули, що вони викликали лікаря, щоб дізнатися, чи не було з ним чогось більшого, ніж просто перевтома», – розповів журналістам швейцар готелю.

Актора терміново доставили в лікарню, де його стан було оцінено як стабільний.

Після цього, почали з'являтися чутки в ЗМІ про можливе залучення Джонні до наркотиків та алкоголю в контексті скандального розлучення та судових позовів з колишньою дружиною Ембер Герд. Деякі журналісти не виключають, що причина знепритомнення може бути пов'язана із передозуванням. Також є гіпотези про можливу депресію та спробу самогубства у зірки.

Однак представники актора поки не надали офіційного коментаря стосовно того, що трапилося.

Раніше Стівен Дойтерс помічник  голлівудського актора Джонні Деппа спростував інформацію про нібито його візит до Росії. 

Відео, де актор нібито звертається до росіян, насправді було зняте для світового прокату фільму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: