Вийшов фінальний трейлер фільму «Барбі»: зірковий склад вражає

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Фільм з'явиться у світовому прокаті у липні 2023 року

Студія Warner Bros. Pictures випустила фінальний трейлер фільму «Барбі» з Марго Роббі та Райаном Гослінгом. Фільм з'явиться у світовому прокаті у липні 2023 року (в українському прокаті – 20 липня цього року).

За сюжетом нового фільму Барбі виганяється з Барбіленда тому, що не відповідає ідеалам краси, прийнятим у ляльковому світі. Вона вирушає у світ справжній, випадково захопивши з собою Кена. Барбі належить дізнатися, що таке внутрішня краса і як досягти досконалості, не заганяючи себе в суворі межі чужих очікувань.

Режисером фільму виступила Грета Гервіг, яка зняла фільми «Маленькі жінки» та «Леді Берд». Сценарій вона написала спільно із чоловіком, режисером Ноа Баумбахом, відомого за фільмами «Шлюбна історія» та «Поки ми молоді». Роббі сама запропонувала Гервіг взяти участь у зйомках: «Я так боялася, що вона скаже «ні».

Ідея фільму народилася у 2014 році у студії Sony Pictures, але протягом кількох років студія не могла визначитися з тим, хто увійде до знімальної команди. 2019 року права на сценарій викупила студія Warner Bros. Pictures та роль Барбі дісталася Марго Роббі, яка одночасно виступає і як продюсер фільму.

Зірковий склад вражає: крім уже відомих Роббі і Гослінга, у фільмі взяли участь такі актори, як Хелен Міррен, яка виступає як оповідач історії, Нікола Кохла, яка прославилася своїми ролями в «Бріджертонах» і «Дівчатках з Деррі», Джон Сіна, відомий за роль Миротворця у фільмах DC, співачка Дуа Ліпа та багато інших.

Читайте також: Листівки з еротичними жартами, надіслані принцесою Діаною королю Греції, продали на аукціоні

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: