Листівки з еротичними жартами, надіслані принцесою Діаною королю Греції, продали на аукціоні

фото з відкритих джерел

На одній листівці зображено дівчину в купальнику, а на іншій – оголеного Адама

Дві вітальні листівки з еротичними жартами, які принцеса Діана відправила останньому королю Греції Костянтину II, продали за £7 тис. Про це повідомляє сайт англійського аукціонного будинку Dominic Winter Auctioneers.

Листівки надруковані 1987 року. На першій зображено дівчину в купальнику. «Яке визначення ідеального чоловіка?». Усередині листівки написано: «Маленька людина з 10-дюймовою мовою, яка може дихати через вуха!» (A midget with a 10» tongue who can breathe through his ears!).

На другій картці намальований оголений Адам, що спирається на дерево в Едемському саду. Нагорі написано: «Адам прийшов першим». А всередині наголошується: «Чоловіки завжди так роблять».

«Я не могла вирішити, яку листівку відправити, а потім подумала, що тобі сподобаються обидві», – написала принцеса Діана в одній із карток.

Експерти вважають, що принцеса Діана надіслала ці листівки без приводу – лише для розваг. «Діана, мабуть, побачила ці листівки і подумала про Тіно (так принцеса звертається до Костянтина II), натхненна їхньою розмовою на якомусь світському рауті», - вважають у Dominic Winter.

Читайте також: Зірка «Династії» Джоан Коллінз захопила шанувальників фото в 90-річний ювілей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: