Розкрита головна інтрига продовження серіалу «Секс у великому місті»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На зйомки повернувся персонаж Джона Корбетта Ейдан Шоу – велике кохання головної героїні

На ютуб-каналі стрімінгової платформи HBO Max з'явився перший офіційний трейлер другого сезону «І просто так» – продовження культового серіалу «Секс у великому місті». Нові серії вийдуть у червні. Головна інтрига – повернення персонажа Джона Корбетта Ейдана Шоу, другого великого кохання Кері Бредшоу.

«І саме так я зрозуміла, що деякі речі краще залишити в минулому. Але, можливо, не всі», – каже в ролику героїня Сари Джесікі Паркер.

Керрі знайомиться з дизайнером меблів Ейданом у третьому сезоні «Сексу у великому місті». Спочатку вони були друзями, але згодом їхні почуття переросли у щось глибоке та серйозне. Проте Керрі змінила йому з містером Бігом, через що вони розлучилися. Пізніше герої знову почали зустрічатися, але в результаті все закінчилося розірваним заручинами в четвертому сезоні. Ейдан також з'являвся у повнометражному фільмі «Секс у великому місті 2», що вийшов на екрани 2010 року. За сюжетом він був одружений та виховував трьох дітей.

Якими будуть стосунки колишніх коханих наразі, невідомо, але папараці зняли зйомки сцени поцілунків акторів. Судячи з трейлера, ми також побачимо продовження роману Міранди (Сінтії Ніксон) з радіоведучою Че Діас (Сарою Рамірез) та перипетії у стосунках інших героїв. Так, Шарлотта Йорк Голденблатт (Крістін Девіс) переживає за дочку Лілі (Кеті Енг), яка несподівано повідомляє їй, що готова втратити незайманість. Кім Кетролл, яка зіграла в оригінальному серіалі Саманту Джонс, продовження не з'явиться.

Читайте також: Чому без трусів? Поляковій прилетіло від шанувальників за голе плаття

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: