12-річний киянин організував у квартирі бізнес із вирощування зелені та став зіркою соцмереж

фото з відкритих джерел

Свят перетворив квартиру у Києві на маленький «город»

12-річний киянин організував у столичній квартирі городик – хлопець вирощує цибулю, руколу, мікрогрін, а свої будні городника описує у телеграм-каналі «Стручок». Однією з перших на хлопчика звернула увагу на своїй сторінці у Фейсбук свпіввласниця відьма-бару «Лиса гора» Олеся Остафієва.

«Вчора я вперше в житті придбала фьючерс. Друзі скинули телеграм-канал «Стручок», який веде 12-річний хлопчик. Він перетворив квартиру у Києві на маленький «город» та вирощує цибулю, руколу, мікрогрін й звітує у телеграм-каналі, як все зростає. Спитала чи можна в нього щось купити – сказав можна забронювати п’ять пучків цибулі на кінець квітня. Забронювала. Обожнюю наших дітей. Вони вміють захоплюватись, як і ми в дитинстві, але підприємницького і креативного мислення в них набагато більше. Якщо хтось хоче забронювати цибулю чи руколу, можна писати», – повідомила Олеся.

«Два слова про мене, а не про рослини, – пише юний киянин в телеграм-каналі. – Мене звати Свят, я навчаюся в шостому класі Київської гімназії номер 32 «Успіх». В мене є три вередливі сестри та маленька собачка. У вільний час я займаюсь англійською, плаванням та планую свій майбутній бізнес. Я не очікував такої уваги до свого хобі і вдячний кожному з вас. Вчора я мріяв мати город на підвіконні, а сьогодні вже не сумніваюсь, що моя мої про екоферму – реальна. Все завдяки вам». Пізніше хлопчик пожалівся в соцмережі, що «сестри вже скаржаться, що мало місця у квартирі». Але Свят додав, що переживати за урожай не варто, він переніс свій городик до дідуся.  

Сьогодні Свят повідомив, що до нього в гості навідалися телевізійники.

Читайте також: Росіянка, яка живе у Німеччині і захоплюється фашизмом, набила тату з Медведчуком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: