The Weeknd випустив кліп, повністю знятий на iPhone 16 Pro

The Weeknd у своєму новому кліпі
скріншот з відео

Вже за одинадцять годин після публікації на YouTube кліп зібрав понад 1,3 млн переглядів

Всесвітньо відомий співак The Weeknd представив новий сингл Dancing in the Flames – першу пісню з його майбутнього альбому Hurry Up Tomorrow. Для цього виконавець опублікував музичне відео, повністю зняте на новий iPhone 16 Pro. Про це повідомляє The Variety.

Режисером кліпу став Антон Таммі, а оператором Ерік Хенрікссон, які скористалися новими можливостями iPhone 16 Pro, зокрема записом у 4K з частотою 120 кадрів на секунду та підтримкою Dolby Vision.

Хенрікссон зазначив, що був вражений здатністю пристрою працювати з контрастами світла й тіні, особливо у складних умовах зйомки з яскравими підсвітками й дощем.

Вже за одинадцять годин після публікації на YouTube кліп зібрав понад 1,3 млн переглядів.

Минулого тижня The Weeknd оголосив про завершення своєї трилогії альбомів, яка почалася з After Hours і продовжилася Dawn FM. Hurry Up Tomorrow стане останньою частиною цієї серії.

У межах прем'єри пісні The Weeknd виконав її наживо під час концерту в Сан-Паулу, Бразилія. Артист також співпрацює з ООН і передає частину доходів від продажу квитків на підтримку глобальної програми боротьби з голодом через XO Humanitarian Fund.

Наступного місяця співак вирушить до Австралії, щоб завершити свій After Hours тур.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: