«Квартал-95» зняв концерт до Дня Незалежності. Матюкалися і жартували про Путіна, Порошенка і Тищенка

Політичного гумору в програмі «кварталівців» помітно поменшало
скріншот з відео

Студія «Квартал-95» уперше з кінця 2021 року провела концерт у Палаці України

10 серпня гумористи «Кварталу-95» записав першу частину великого концерту до Дня Незалежності. Це перший виступ цього колективу з кінця 2021 року на головній сцені держави у Палаці «Україна». Під час війни колектив обирав менші столичні концертні зали для свого виступу.

Як повідомляє кореспондент «Главкома», у перший день окрім гумористів на сцену також вийшли найвідоміші і найпопулярніші співаки України: народна артистка Ірина Білик, Артем Пивоваров, заслужений артист Дмитро Монатік. Родзинкою вечора став виступ Національного ансамблю ім. Павла Вірського.

Ірина Білик виконала дві пісні, а також взяла участь у номері «кварталівців». Під суперхіт «Сніг» дуетом з актором Юрієм Ткачем Білик проспівала звернення до російського пілота. Побажання того, аби його велика родина претендувала на білу «Ладу», можна назвати найбільш пристойнішим із прокльонів, які прозвучали зі сцени.

Улюбленець дітей Артем Пивоваров виконав попурі зі своїх найпопулярніших нових пісень, а Монатік –  пісню, присвячену Одесі.

Сьогодні, 11 серпня, зйомка гумористичного шоу до Дня Незалежності продовжиться. Глядачів очікує зустріч з Максом Барських, Колою, Піанобоєм.

Примітно, що ціни на квитки «Кварталу» у порівнянні з довоєнними часами навіть зменшилися. При цьому організаторам не вдалося зібрати повний зал. Балкон був закритим для глядачів.

На початку шоу Євген Кошовий виконав монолог про переговори з Росією, та останні події на Курщині. За словами актора, «наші військові нині роблять все для того, аби на кордони 91 року захотіли повернутися не тільки українці, а й росіяни».

Політичного гумору в програмі «кварталівців» помітно поменшало. Улюбленими об’єктами жартів залишаються Порошенко, який схуд швидше за Кошового, «умнєйша людина» Кличко, а також Микола Тищенко (народного депутата зі сцени називають Колею Котлетою). Героєм одного з номерів став Андрій Єрмак, його представляють, як всемогутнього. Глава Офісу Зеленського за сюжетом пішов до церкви, аби розірвати кумівство з Тищенком. Далі розгортається цікавий діалог зі святим отцем, який несподівано перебиває сам Тищенко своїми дивним висловлюваннями та діями.

Основна ж маса жартів виявилася на побутові теми: штрафи за дікпіки, виховання онуків бабусею-планокуркою, весілля у родині Гівноїдів…

Артисти, у тому числі жінки, часто дозволяли собі матюкатися зі сцени, що часом відверто бентежило глядачів, особливо тих, що прийшли на концерт з дітьми.

Після скандалів поменшало також жартів про мобілізацію. Тема ТЦК звучала часто, проте артисти намагалися більше жартувати самі над собою, а не над військовими.

Нагадаємо, кілька місяців тому гумористи студії «Квартал 95» втрапили у скандал – вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: