Російський актор Слєпаков записав пісню про війну в Україні, де висміяв росіян

Семен Слєпаков: Весь цей біль неможливо виміряти
фото з відкритих джерел

Популярний артист залишив Росію та переїхав в Ізраїль

Російський комік, актор і сценарист Семен Слєпаков записав композицію «Не все так однозначно», в якій висміяв недалекоглядність росіян, які підтримують війну в Україні. Відео на пісню музикант розмістив у своєму ютуб-каналі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Семен Слепаков (@slepakovsemyon)

У композиції Слєпаков описує ситуацію: росіянин застав дома вдома дружину з іншим, але зробив висновок, мовляв, «не все так однозначно». Так артист проводить паралель на ставлення росіян до війни в Україні, які постійно твердять, що «не все так однозначно».

Артист досі публічно не висловлював свою думку щодо війни в Україні. Лише в кінці лютого записав звернення до Путіна: «Що б відчув Михайло Михайлович Жванецький, який виріс в Одесі і з яким ви особисто дружили і твори якого ви, напевно, дуже любите? Він проводив щоліта в Одесі, аж до самої смерті. Як би на це подивився Володимир Семенович Висоцький, пісні якого ви напевно знаєте напам'ять, а фільм «Місце зустрічі змінити не можна» з легкістю можете цитувати? Якби Володимир Семенович писав пісні про військову операцію в Україні, мені здається, що його посил навряд чи був таким же, яким він був у тих його військових піснях», – сказав у зверненні Слєпаков.

«Біль за те, що відбувалося і відбувається на Донбасі – дуже сильний і великий. Біль за те, що відбувається в Україні – не менше. Весь цей біль неможливо виміряти. І його не можна заспокоїти нічим. І для того, щоб наш загальний біль не стала ще сильнішою, треба щоб весь цей жах припинився і настав світ. Я чекаю тільки одного – щоб усе швидше закінчилося. Я хочу тільки одного – щоб і з того, і з іншого боку загинуло якнайменше людей. Зараз нам усім дуже потрібен мир. Нехай він настане якнайшвидше», – написав артист у соцмережі.

Подейкують, артист вже переїхав з Росії до іншої країни. Російська преса пише, що Слєпаков живе в Ізраїлі. Про це свідчать і афіші його концертів: на кінець вересня-початок жовтня у Слєпакова заплановані виступи в Хайфі, Беер-Шеві, Ашдоді та Тель-Авіві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: