Позитив та Настя Балог випустили україномовну пісню про біженців

Трек «Додому» розповідає історію дівчини та хлопця, яких розлучила війна
Фото: пресс-служба

Проникливе виконання та знайома кожному історія – далеко не все, чим здивує ця пісня

Музикант Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, разом із співачкою Настею Балог випустив україномовну пісню, що назвали Додому. Композицію вже доступна у ютуб.

Проникливе виконання та знайома кожному історія – далеко не все, чим здивує ця пісня. Дім – це місце, де на тебе чекають та куди завжди можна повернутися. Однак війна відібрала рідні стіни в багатьох українців, розкинувши їх по різних країнах і містах. Та незважаючи на тимчасове місце проживання, кожен із них об’єднаний не лише вірою в перемогу, а й спільним бажанням якомога скоріше повернутися додому.

«Ця зима назавжди змінила нас. Ми почали по-справжньому цінувати ті речі, які не шанували колись. Дім є місцем сили, яке просякнуте теплими спогадами. Рідні вулички, знайомі обличчя – ось, що справді лікує і щоразу змушує повертатися назад», – каже Настя Балог.

Трек «Додому» розповідає історію дівчини та хлопця, яких розлучила війна. Вона – за кордоном і віддала б усе, щоб опинитись у рідному місті. Він же захищає домівку, щоб їй було куди повертатися. Обидва мріють про одне й те саме – зустрітися і обійнятись як колись... Там, де колись.

Понад шість мільйонів українців зараз перебувають за кордоном через відібрані війною стіни та міста. Попри це, кожен пам’ятає про свою рідну землю та допомагає усіма можливими способами, цим самим наближаючи перемогу, а з нею й омріяну путівку додому. Увесь їхній біль та надію і вклали в трек автори пісні Світлана Кравчук (Eyra) та Андрій Безкровний (DJ Bloodless, учасник гурту MOЗGI).

Артисти зізналися, що трек має на меті підбадьорити всіх українців та подарувати їм віру в те, що скоро вони зможуть повернутись у свої рідні домівки. Хтось – у Сєвєродонецьк, хтось – в Маріуполь, а дехто – в нарешті український Донецьк, Луганськ чи Крим. «Ми впевнені, що наш прапор знову замайорить там, де повинен, і там, де на нього чекають», – впевнена Настя Балог.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: