Понад 30 світових зірок звернулися до українців зі словами підтримки (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Дехто із знаменитостей виголошував свою промову українською

Джулія Робертс, Морган Фрімен, Метт Деймон, JR, Вес Андерсон, Imagine Dragons, Тімоті Снайдер – понад 30 світових зірок звернулися до українців зі словами підтримки. Дехто з них виголошував свою промову українською. Також на відео присутні українські знаменитості – Андрій Шевченко, Олександр Усик, Еліна Світоліна.

«Ми публікуємо це відео з вдячністю до кожного, хто підтримує Україну у найважчий період нашої історії та вірить у Велику Українську Перемогу. Слава Україні!», – йдеться в повідомленні на сторінці в Фейсбук фонду United24, який організував цей запис.

Серед знаменитостей, які виступили з підтримкою України, учасник легендарного шведського гурту ABBA Б'єрн Ульвеус. 77-річний музикант записав відео зі столиці Швеції, Стокгольму, на тлі місцевого парламенту. «Я обрав це місце для свого звернення, тому що глибоко-глибоко в душі розумію, чому ви боретесь з тираном. Я зробив би так само. Не було й дня з 24 лютого минулого року, щоб я не думав про вас і про ті страшні, жахливі труднощі, з якими ви боретесь», – сказав музикант. Свою промову Б'єрн Ульвеус закінчив українською мовою: «Ми з тобою, Україно!».

Тим часом британський король Чарльз III опублікував заяву до річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська опублікувала відео про рік великої війни. У своєму зверненні вона назвала рік, що минув після 24 лютого, «роком, вкраденим у нашого життя, і роком вкрадених життів».

Читайте також: Про харківську фельдшерку, яка пройшла пекло, зняли серіал та покажуть сьогодні

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: