Зірка «Кварталу» показав Лукашенка, який «вообщє не хотів їхати з Зімбабве»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Артист презентував черговий гуморичний ролик

Гуморист студії «Квартал 95» представив чергову сатиричну пародію на реалії сьогодення. Цього разу артист представив ролик про візит білоруського диктатора до африканської країни.

Нагадаємо, на початку тижня Лукашенко їздив до президента Зімбабве, аби налагодити економічну співпрацю Білорусі та африканської країни. Під час зустрічі Лукашенку на шию надягли за традиціями вінок та влаштували танці в аеропорту. Великий показав, як Лукашенко «вообщє не хотів їхати з Зімбабве».

«Ой, як мене там зустрічали. Літак наш приземлився на їхньому найбільшому ультрасучасному аерополі. Ні, я не обмовився. Я знаю який вигляд має аеродром, тому у них там аерополе. Там і літаки можна саджати, і картоплю. Це універсальний майданчик", - розповідає Великий-Лукашенко.

«В рамках укріплення наших і без того чудових відносин, для розвитку їхнього сільського господарства я подарував їм трактор. А вони подарували мені опудало лева – певно, в рамках розвитку нашого вітчизняного опудаловодства. Обмін, звісно, не рівноцінний. Знав би що з їхнього боку будуть такі подарунки, подарував би їм опудало трактора», – похизувався гуморист від імені Лукашенка подарунками. А згодом розповів, чим пригощали: подавали філе мурашки під личинковим соусом та салатом «піранья під шубою».

Раніше «Главком» писав, що Юрій Великий зняв пародію на депутата Миколу Тищенка, який потрапив у гучний скандал, поїхавши у розпал війни у Таїланд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: