Pet Shop Boys висловив підтримку російській співачці Аллі Пугачовій

Алла Пугачова
фото з відкритих джерел

Відомий британський колектив опублікував пост в підтримку артистки

Британський електронний дует Pet Shop Boys висловив підтримку російській співачці Аллі Пугачовій, яка публічно виступила проти бойових дій в Україні. Музиканти зробили публікацію у своєму офіційному акаунті Twitter.

«Ми милуємося сміливістю та чесністю легендарної російської суперзірки Алли Пугачової, яка засудила війну Володимира Путіна з Україною, заявивши, що вона зробила Росію ізгоєм», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російська співачка Алла Пугачова через соцмережі звернулася до Мін'юсту із заявою визнати її іноагентом. Напередодні цим статусом «нагородили» її чоловіка Максима Галкіна. Гучне звернення артистки, в якому вона підтримала гумориста, миттю розлетілося мережею. Пост артистки набрав більше семисот тисяч «лайків» та майже сто тисяч коментарів. Пізніше стало відомо, як Кремль відреагував на гучну заяву Пугачової проти Путіна.

Pet Shop Boys – британський синтипоп та хаус дует, створений у 1981 році в Лондоні. Pet Shop Boys (перекладається як «Хлопці із зоомагазину») є одним з найбільш комерційно успішних та плідних колективів Великобританії, що записують танцювальну музику.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: