Арестович дав інтерв'ю у ліжку та відверто зізнався, що він підкаблучник

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Радник Офісу президента щиро відповів на особисті запитання

Радник Офісу президента України та відомий блогер Олексій Арестович дав інтерв'ю у незвичному форматі: гість програми відповідає на запитання ведучої у ліжку. У бесіді, яка вийшла на ютуб-каналі «У ліжку», багатодітний батько Арестович відверто зізнався, що більше не хоче мати дітей, розповів про своїх бойових дочок та дружину-командира. 

Арестович каже, що отримує дуже багато особистих повідомлень від жінок. «Я памятаю, ви розповідали, що отримали повідомлення «я хочу від вас дитину» і відповіли, що це найвищий рівень довіри», – згадує ведуча проекту. «Так, це правда», – погоджується Арестович. У радника ОП троє дітей: «Принаймні ті, кого я знаю». «Хочете ще?», – перепитала журналістка. «Ні, – впевнено відповідає Олексій. – Тепер тільки внуки. Я нещодавно, ще до війни, лазив у якомусь дитячому лабіринті, летів з гірки, падав у шарики в дитячій кімнаті – і спіймав себе на думці, що я роблю це 18 років поспіль. Я трошки стомився вже, тому почекаємо внуків».

За словами Арестовича, в нього дуже бойові дочки, старшій з яких вже 18: «Вольові дівчатка, прекрасно впораються і без батька з будь-якою проблемою.  

Коли мова зайшла про дружину Арестовича, він відверто зізнався: «Вона домінує, а я підкаблучник. І це найкращап позиція, я вам кажу! Спочатку у чоловіка мама краще знає, а потім дружина. Зараз у мене – дружина, хоча мама також краще знає».

Раніше «Главком» писав, дружина Арестовича заявила, що у разі балотування на виборах президента України та перемоги на них її чоловік міг би стати хорошим главою держави. Анастасія Арестович зазначила, що не думала про те, якою першою леді буде у разі обрання чоловіка на цю посаду. «Побачимо за ситуацією, – заявила дружина Арестовича. – Не думаю, що Олена Зеленська думала, що колись стане дружиною президента».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: