Дружина Арестовича заявила, що її чоловік буде хорошим президентом

У пари є син Олександр
фото з відкритих джерел

Анастасія Арестович ще не думала про те, якою першою леді вона буде у разі обрання її чоловіка на високу посаду

Дружина радника Офісу президента та відомого блогера Олексія Арестовича заявила, що у разі балотування на виборах президента України та перемоги на них її чоловік міг би стати хорошим главою держави. Про це Анастасія Арестович розповіла в інтерв'ю у ютуб-програмі «Без комплексів».

Анастасія Арестович каже, що ще, коли вони зустрілися, «він сказав – я буду президентом». Також вона зазначила, що не думала про те, якою першою леді буде у разі обрання чоловіка на цю посаду. «Побачимо за ситуацією, – заявила дружина Арестовича. – Не думаю, що Олена Зеленська думала, що колись стане дружиною президента».

Анастасія поділилася думками, що, як їй здається, Арестович «буде хорошим президентом». Та припустила, на чому б сконцентрував увагу її чоловік у разі обрання на високу посаду: «Насправді для мене, як мами, важливо, щоб така ситуація, як зараз, більше ніколи не повторилася. Тому що ми – мами хлопчиків. І коли починався конфлікт у 2014 році, деяким хлопчикам було по 14 років, які зараз воюють. Я не думаю, що вони тоді думали, що їхня доля складеться таким чином».

Анастасія – третя дружина Олексія Арестовича. Вони познайомилися у 2014 році на його заняттях в авторській психологічній школі. У пари є син Олександр. Для Анастасії Арестович він став первістком і третьою дитиною для її чоловіка.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: