Адель на концерті, квитки на який коштували шалених грошей, задирала сукню та загравала з бойфрендом

фото з відкритих джерел

На спеціалізованих сайтах квитки на виступи Адель перепродують в десять разів дорожче

Через 11 місяців після скасованих на початку року концертів Адель виступила у Лас-Вегасі. Своє шоу вона дала в Колізеї Caesars Palace. Загалом багаторазова лауреатка «Греммі» відіграє 32 концерти в рамках свого чотирьохмісячного туру.

Перед глядачами, які зустріли 34-річну британську співачку стоячими оваціями, Адель з'явилася в стильно чорній сукні – з драматичним декольте і поясом, що ще більше підкреслює фігуру співачки, яка за останні роки дуже змінилася. Секрет наряду, що ідеально сидить, Адель розкрила в середині виступу, коли під час одного зі своїх хітів підняла спідницю і оприлюднила легінси, що стягували її тіло.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Adele (@adele)

Шоу Адель влаштувала не лише на сцені, де в буквальному значенні слова горів рояль, а й у залі для глядачів. Some Like You Адель виконувала, проходячи між рядами крісел. На одному з них сидів бойфренд співачки, 40-річний Пол Річ – поряд із сином Адель від Саймона Конеккі, 10-річним Анджело. Своєму коханому виконавиця подарувала чуттєвий поцілунок на очах фанатів.

У театрі The Colosseum виконавиця даватиме концерти до 25 березня 2023 року. Найдешевші квитки на задній ряд коштують $670. Але на спеціалізованих сайтах їх перепродують в десять разів дорожче. Проте навіть попри таку ціну на квитки, їх активно розкуповують. Все через те, що Адель тривалий час не була в турі та не давала публічні концерти. За перший ряд відданим фанатам доведеться заплатити $46 тис. (1 млн 700 тис. грн), іншого виходу, якщо сильно хочеться потрапити на концерт – немає, оскільки квитки були розкуплені за лічені хвилини після відкриття продажу. Спочатку вони коштували від $86 до $681.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: