Олександра Заріцька з гурту Kazka оголосила про заручини: хто наречений

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Виконавиця зізналася, що безмежно закохана

Гурт Kazka представив нове mood-відео на пісню «Без кохання». А 30-річна солістка колективу Олександра Заріцька оголосила, що заручилася з музикантом Павлом Тараненком.

У кліпі виконавиця розповідає свою історію любові: «Сьогодні я не просто ділюсь відео на нашу пісню. Я хочу розділити з вами один важливий для мене момент життя. Війна стала поштовхом для нових роздумів та змусила швидко розставити пріоритети. Так, я віднайшла всередині себе справжню свободу, відчуття дому та любов, що наповнює і надихає. За цей час я точно стала сміливіше».

«Життя занадто непередбачуване, аби відмовляти собі в чесності та відвертості перед самою собою. Відео на пісню «Без кохання» – зізнання cобі й вам. В тому, що я безмежно закохана й вперше точно знаю, де і з ким хочу зустрічати своє майбутнє. Ну, і нарешті, головна новина від мене – я заручена», – оголосила співачка.

Раніше «Главком» писав, російські окупанти пограбували будинок солістки гурту Kazka під Гостомелем. З початком повномасштабної війни артистка зібрала рідних та виїхала з ними з України. Пізніше артистці зателефонував її продюсер Юрій Нікітін, який незадовго до війни волею долі опинився у відпустці на Кіпрі. Він сказав, що Олександрі необхідно їхати у благодійний тур містами США. Цей тур планувався ще до війни, артистка відкрила робочу візу. І вже у поїздці Зарицька дізналася, що російські загарбники пограбували її будинок під Гостомелем. «Розбили машину, винесли абсолютно все з дому. Техніку, речі, які були більш менш цінні, навіть мікрофон хотіли вкрасти, але втратили дорогою», – жалілася Заріцька.

Читайте також: З тобою вже сміється інша. Оксана Білозір на тлі розмов про розлучення врізала хітом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: