Пересадка нирки, інсульт та особиста трагедія. Що вбило легендарну співачку Тіну Тернер

Тіна Тернер зіштовхнулася з низкою проблем зі здоров'ям, які посилила особиста трагедія
фото з відкритих джерел

Після завершення кар'єри Тіна Тернер зіштовхнулася з низкою проблем зі здоров'ям

Представник легендарної співачки Тіни Тернер повідомив, що Тернер «мирно померла після тривалої хвороби» у себе вдома у Швейцарії, де вона жила останніми роками після того, як завершила музичну кар'єру.

Тіна Тернер зіштовхнулася з низкою проблем зі здоров'ям, які посилила особиста трагедія. П'ять років тому старший син зірки Крейг вчинив самогубство – йому було 59 років. Тернер народила Крейга у 18 років – вона завагітніла від саксофоніста Реймонда Хілла. Молодший син співачки Ронні народився 1960-го, його батьком є музикант Айк Тернер. 62-річного Ронні Тернера знайшли минулого року мертвим сусіди. Рональд боровся з важкою формою раку.

Поруч із Тіною перед смертю був її чоловік Ервін Бах та двоє синів першого чоловіка Айка Тернера, яких вона усиновила.

Перший тяжкий діагноз Тернер поставили, коли у неї виявили поліпи в кишечнику, а потім і пухлину. Пізніше співачка перенесла інсульт. У 2018 році Тернер розповіла, що її чоловік Ервін Бах у 2016 році пожертвував їй нирку, щоб урятувати життя, коли вона подумувала про евтаназію через проблеми зі здоров'ям.

«Мої нирки – жертви мого нерозуміння, що високий артеріальний тиск потрібно було лікувати за допомогою традиційної медицини, – розповідала співачка в інтерв'ю. – Я наразилася на велику небезпеку, відмовляючись визнати, що мені потрібен щоденний пожиттєвий прийом ліків. Надто довго я вважала своє тіло недоторканним і непорушним бастіоном».

Читайте також: Свобода у міні-спідниці. Світові зірки згадують Тіну Тернер та викладають рідкісні фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: