Співачка Maruv, яка мовчить про війну в Україні, планує повернутися в Київ

фото з відкритих джерел

Maruv не розірвала контракт з російським лейблом

Співачка Maruv, яка замовчує напад РФ на Україну, а до війни активно будувала кар'єру в Росії, планує повернутися в Україну. Про це стверджує на своєму ютуб-каналі зірковий блогер Богдан Беспалов.

«Вони з Анею прийняли рішення перечекати війну», – зачитав повідомлення від інсайдерів Беспалов про рішення Maruv та її чоловіка, директора виконавиці Олександра Корсуна. За словами інсайдерів блогера, Maruv не розірвала контракт з російським лейблом, а тому зможе продовжувати кар'єру на території країни-агресорки: «Їм не важливо, гривні чи рублі. На їхню думку, війна РФ проти України – брудні ігри».

Раніше «Главком» писав, що співачка вперше за довгий час вийшла на зв’язок у соцмережі. На її сторінці в Інстаграм з'явилися сторіс з геолокацією. Судячи з геовідмітки, співачка знаходиться на курорті в Омані. Ця держава розташована в Південно-Західній Азії і межує з Саудівською Аравією, ОАЕ та Єменом. З кадрів, які публікує Maruv, видно, що там вона займається боксом, грає у баскетбол, відпочиває біля басейну.

Нагадаємо, на початку червня минулого року «Главком» писав, що Maruv помітили в одній із приватних клінік Києва. Артистку сфотографували у коридорі медичного закладу. Maruv сиділа на колясці, а супроводжував її чоловік та директор за сумісництвом Олександр Корсун. Співачка була вагітна первістком. Після пологів чоловік артистки на писав в соцмережі, що дружина з дитиною знаходиться «в безпечному місці». Блогер Беспалов впевнений: «Народжували саме в Києві, аби у разі перемоги України сказати, що вони – не зрадники, і мовчали, бо піклувалися про безпеку дитини. Якщо зрозуміють, що з Україною не складеться, то повернуться до Москви і почнуть все з початку».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: