Монатік запрем’єрив чуттєвий кліп «Люди… Камені»

Над новим витвором артист працював в Одесі
фото з відкритих джерел

Ідею своєї пісні співак пояснив тим, що люди часто жбурляють каміння, а згодом не помічають, як самі перетворюються на один великий камінь

Український співак Діма Монатік презентував прем’єру кліпу на свою нову пісню «Люди… Камені». Над чуттєвим відео працювали в Одесі. Артист заручився допомогою кліпмейкерки Тані Муіньо, яка відома своїми роботами для світових зірок.

«Кожного дня ми невпинно гортаємо стрічку новин, у якій бачимо те, як світ сходить з розуму. Переживаючи таке страшне горе, як війна, душа кожного з нас стає каменем. Хтось – кидається образами, як камінням, у ближнього. Проте є ті, хто стає дорогоцінним, витонченим, міцним, довговічним, сильним камінням, що відточує свої грані», – йдеться в описі до нового відео.

Ідею своєї пісні співак пояснив тим, що люди часто жбурляють каміння, а згодом не помічають, як самі перетворюються на один великий камінь. Monatik закликав своїх фанів не втрачати відчуття та світло у душі.

Додамо, що нещодавно одеситка Надя Дорофєєва презентувала нову роботу – музичну композицію «Кохаю, але не зовсім», яка завоювала популярність.

Нагадаємо, що після хвилі пліток про таємне весілля Наді Дорофєєвої з Мішею Кацуріним, Володимир Дантес здивував шанувальників новою музичною роботою. Виконавець випустив пісню «Чуєш», в якій переконує, що забув екскохану.

Читайте також: Співачку Надю Дорофєєву розкритикували за виконання Щедрика

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: