Норвежець виконав «стрибок смерті» (вражаюче відео)

Кен Сторнес отримав прізвисько «Останній вікінг»
фото із відкритих джерел

Спортсмен з Новегії вразив стрибком із висоти 13-поверхового будинку

Спортсмен із Норвегії Кен Сторнес зістрибнув у крижану воду з 40,5-метрової висоти та оновив свій світовий рекорд. Атлет виступає в аматорських змаганнях зі стрибків у воду зі скелі.

Відео стрибка Сторнес опублікував на своїй сторінці в Instagram. Норвезький атлет, який називає себе останнім вікінгом, пірнув у крижану воду в зимових умовах в одних плавках. Перед рекордним стрибком із висоти 13-поверхового будинку він кинув униз камінь, щоб пробити льоду на воді. Попередній рекорд норвежець встановив улітку 2021 року, коли стрибнув із висоти 31,3 метри.

Раніше житель Нової Зеландії Майк Херд раніше встановив новий світовий рекорд в екстремальному виді спорту – банджі-джампінг, зістрибнувши з мосту 941 раз на добу. Спортсмен робив стрибки з оклендського мосту Харбор-Брідж. Призові гроші Херд пожертвував на допомогу людям із порушеннями ментального здоров'я.

Нагадаємо, українка стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту. Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх тріумфувала на чемпіонаті світу зі стрибків у висоту у Будапешті. Спортсменка виборола «золото» з результатом 2.01 м. Про це свідчать результати змагань.Ірина Геращенко, друга українка у фіналі, зупинилася на позначці 1.94 м. Конкуренцію для Магучіх та Геращенко в секторі склали олімпійська віцечемпіонка Нікола Оліслагерс, чинна чемпіонка світу Паттерсон та бронзова медалістка Євро-2023 Ангеліна Топич, серед інших.

Читайте також: Помер олімпійський чемпіон, іменем якого названий революційний стрибок в легкій атлетиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: