Мобілізованого Козловського поголили побратими (відео)

Нацгвардійці дійшли висновку, що без бороди виконавець помолодшав
фото з відкритих джерел

Під час гоління артиста учасники процесу обмінювалися жартами

Українського Віталія Козловського, який отримав повістку та проходить навчання у лавах Національної гвардії України, поголили побратими. Сьогодні, 26 червня, 38-річний співак у своєму Instagram показав відео процесу та результат.

«Добрий ранок! У бойової підготовки свої правила та порядки, яких необхідно дотримуватись. Служу НГУ», – написав артист.

На відео між Козловським та іншими військовослужбовцями відбувається жартівливий діалог.

Нацгвардійці дійшли висновку, що без бороди виконавець помолодшав. Віталій Козловський після того, як побачив себе у дзеркалі, не втримався від емоцій.

Додамо, що український виконавець Віталій Козловський отримав повістку та мобілізувався до ЗСУ. Артист отримав військову форму, жетон, а віднедавна проходить навчання на полігоні. Співак знаходить час і для спілкування у соціальних мережах.

Також український співак Віталій Козловський оприлюднив фото, де він позує у військовій формі та зі зброєю в руках. 

Нагадаємо, що український співак Віталій Козловський отримав повістку. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував світлину, де видно, як він підписує документ.  Чоловік коротко пояснив: «От і до мене прийшла повістка».

Нещодавно співак Віталій Козловський в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну розповів, як його родина ставиться до війни в Україні.

Раніше «Главком» писав, що Віталій Козловський в інтерв'ю розповів про родичів, які живуть у Росії. Зокрема у сусідній країні-агресорі у виконавця мешкає старша рідна сестра з родиною. «Я не сприймаю їх взагалі. Для мене це люди, у яких замість голів свинячі морди, вони не вміють відчувати, співчувати. Коли у Дніпро прилетіла ракета і влучила у будинок, я сидів вдома в такому стані, що мені жити не хотілося. І тут телефонує «Лєна Москва». Я б не взяв слухавку в інший день. Мені було жахливо на душі, я подумав, що вона телефонує, аби поспівчувати», – розповідає Козловський.

Читайте також: Козловський назвав Ірину Фаріон надто емоційною суперзіркою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: