Мережу захопило відео Залужного з улюбленою співачкою

Ірина Федишин  завітала до Валерія Залужного, щоб ексголовком залишив свій підпис на благодійних лотах, які співачка розігруватиме серед глядачів під час виступів. Кошти підуть на допомогу ЗСУ

Українська співачка Ірина Федишин 7 травня в Instagram опублікувала відео за участю колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Як відомо, співачка Ірина Федишин вирушає у тур містами США та Канади. Перед цим вона завітала до Валерія Залужного, щоб ексголовнокомандувач залишив свій підпис на благодійних лотах, які Федишин розігруватиме серед глядачів під час виступів. Зокрема, Залужний підписав 25 українських прапорів, які Ірина продаватиме на підтримку ЗСУ.

Валерій Залужний підписав 25 прапорів, які Ірина Федишин розігруватиме на своїх концертах. Кошти підуть на допомогу ЗСУ
Валерій Залужний підписав 25 прапорів, які Ірина Федишин розігруватиме на своїх концертах. Кошти підуть на допомогу ЗСУ
фото Ірина Федишин, Instagram

Виконавиця також отримала у подарунок від Залужного грамоту за підписом «Заохочувальний погляд сталевого генерала заслужила пані Ірина Федишин» і заспівала для ексголовкома пісню «Малесенькі долоньки». Залужний зізнався, що знає цю композицію: «Я ніколи не думав, що я буду вживу чути цю пісню», – сказав він.

Підписники Федишин у захваті від цієї теплої зусрічі. 

Мережу захопило відео Залужного з улюбленою співачкою фото 1
фото скрншот зі сторінки Ірини Федишин у Instagrm
Мережу захопило відео Залужного з улюбленою співачкою фото 2
фото скрншот зі сторінки Ірини Федишин у Instagrm
Мережу захопило відео Залужного з улюбленою співачкою фото 3
фото скрншот зі сторінки Ірини Федишин у Instagrm
Мережу захопило відео Залужного з улюбленою співачкою фото 4
фото скрншот зі сторінки Ірини Федишин у Instagrm

«Який же Валерій Заслужений світлий, неймовірна людина,яка заслуговує поваги.А поруч з ним така ж чудова жінка», «Такий сором’язливий та м’який поряд з Іриною, приємна ваша зустріч і для нас», «Коли здибаються разом в одній команді, чи в одному кабінеті такі люди, улюблені народом, – тільки посмішка на губах, світяться очі, що в Україні є майбутнє без корупції , без потвор. Надія є – це головне. Гордість і радість в одночас. Дякуємо Всесвіту, що ви є», «Це неймовірно!! Дві еталонно красивіші людини України! Дух захоплює», – лишають коментарі під відео на сторінці Федишиної українці. 

Раніше українська співачка Ірина Федишин поділилася спільними фотографіями з колишнім головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.

Читайте також: Залужний привітав українських воїнів із Днем піхоти (відео)

Нагадаємо, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував допис про влучний постріл з пістолета. Так як це перша публікація генерала за майже три місяці – користувачі засипали Залужного компліментами.

На світлині, яку він виклав на Facebook-сторінці, зображено розірвану гільзу від пістолетного патрона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: