Макс Барських здивував киян появою на коні в центрі міста

фото з відкритих джерел

Шанувальники Барських припускають, що зовсім скоро музикант презентує ноаий кліп

У мережі з'явилося відео, на якому співак Макс Барських верхи на коні скаче по одній з київських вулиць. Одразу за артистом їде машина зі знімальною технікою.

@barskih.mood @Max Barskih схвилював весь тік ток через свою появу у центрі Києва на білому коні! Ви довго гадали, що це може бути, а ми привідкриваємо для вас завісу таємниці - ви перші, хто чує уривок нової пісні. Вже зовсім скоро, а поки чекаємо на вашу реакцію ❤️ #ексклюзив #максбарських #maxbarskih ♬ оригінальний звук - Max Barskih 🖤 Live Page

Шанувальники Барських припускають, що зовсім скоро музикант презентує новий кліп.

Пізніше артист ці здогадки фанів підтвердив. «Ви довго гадали, що це може бути, а ми привідкриваємо для вас завісу таємниці – ви перші, хто чує уривок нової пісні. Вже зовсім скоро», – заінтригував фанатів Барських.

Тим часом Олі Поляковій прилетіло від шанувальників за голе плаття. Співачка, яка на початку квітня презентувала кліп на пісню «Танцюю, як востаннє», тепер показала, як знімалася відеоробота. Ролик з робочими моментами зйомок виконавиця виклала на своїй сторінці в соцмережі та нарвалася на хейтерів.

Читайте також: Дружина нардепа від «Слуги народу» повністю роздяглася і розповіла про незадоволення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: