Тяжкохворий Брюс Вілліс вперше став дідом: хто народився в актора, який мріяв про онука

Актор зі старшою дочкою, а в цілому в нього їх п'ять
фото з відкритих джерел

Дочка актора зізнавалася, що батько, який має п'ять дочок, давно звертався до неї із проханням народити онука

У грудні минулого року стало відомо, що його старша дочка голлівудських знаменитостей Брюса Вілліса та Демі Мур вагітна. А нині стало відомо, що Румер Вілліс стала мамою. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Румер зізнавалася, що батько давно звертався до неї з проханням народити онука. «Слухай, я хотів би, щоб ти народила сина. Потрібно додати хоч трохи чоловічої енергії до сім'ї», – говорив актор дочки. Вона зізнавалася, що жінок навколо Брюса справді дуже багато.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

Але жіночої енергії в родині буде ще більше, адже Румер народила дівчинку – першу онучку своїм батькам. «Луетта Айслі Томас Вілліс. Ти – чисте диво. Ти більше, ніж те, про що ми будь-коли мріяли», – написала дочка акторів у своєму блозі, доклавши до посту чарівне фото малюка.

Бабуся Демі Мур написала в коментарях: «Щира любов до цієї маленької пташки». Теперішня дружина Брюса Вілліса Емма, з якою Румер має прекрасні стосунки, теж відгукнулася: «Боже, ми вже любимо її так сильно!».

Нагадаємо, у середині лютого сім'я Брюса Вілліса повідомила, що у 67-річного актора, який завершив у березні минулого року кар'єру через афазію (розлади мови після пошкодження мозку), діагностовано новий важкий діагноз.

Читайте також: Помер один із найуспішніших співаків в історії поп-музики

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: