Потап вперше прокоментував гучний хейт навколо його треку «Волонтер»

фото з відкритих джерел

Артист хотів прославити волонтерів, але все пішло не так

Виконавець та продюсер Потап прокоментував свою пісню «Волонтер», яка викликала дуже неоднозначну реакцію в українців.  

Нагадаємо, Потап в середині лютого випустив новий трек. Артист намагався прославити волонтерів, але, за словами шанувальників, у нього вийшло лише принизити їх. Українці вибухнули негативом, розкритикувавши роботу співака. У мережі писали, пісня має примітивний текст, а також зовсім невідповідний мотив мелодії, схожий на решту танцювальних треків виконавця.

«Пісня «Волонтер» народилася, коли я вперше приїхав у батальйон «Добробат». Ми з волонтерами цього батальйону разом стояли у дворі розбомбленого будинку, я тиснув їм руки, співав для них. Я зрозумів, що є дуже багато пісень про мужність і єднання українців, але такої, що присвячена саме волонтерам, – здається, немає», –  розповів Потап в бесіді з виданням bigmir.net.

«Мій стиль спілкування і написання пісень завжди був досить різкий і резонансний. Але це не тому, що хочу когось зачепити. Я можу бути різким, але завжди вмію вибачитись, коли для когось це здалось образливим. В цій пісні не мав на меті образити когось, тож, будь ласка, не тримайте на мене зла. Якщо є люди, чиї почуття зачепив, – я цього не хотів», – відповів співак на хейт в соціальних мережах.

«Зараз взагалі такий час, що хейту багато. Але якщо говорити саме про артистів, то найгірше – залишитись непоміченим. Коли його творчість не викликає жодних реакцій. Тому хейт для мене – це не про страх. Звісно, хтось міг зрозуміти якісь рядки треку не так – що ж, має повне на це право», – додав Потап.

Раніше «Главком» писав, що лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин висловився про скандал з Потапом. Харчишин припускає, що не виключно, що Потап написав такий розважливий трек, бо  тривалий час перебував за кордоном з початку вторгнення, тож дещо «випав з середовища». «Я дослухав до кінця. Я вважаю, що ця пісня була написана як патріотична. Ні, не так. Як гімн «Добробата». Ця пісня просто для них. Написана швидкоруч. Він дуже недурний хлопець, дуже. Якщо, наприклад, Олег Анатолійович (Винник – ред.) він робить щось і він думає, що це дуже круто. Він переконаний в цьому, що це краще, ніж Степан Гіга. То Потап може робити свідомо х#йню. От реально, він розуміє», – додав Харчишин.

Читайте також: Відома піарниця розсекретила роман з міністром Дмитром Кулебою: Люблю шалено

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: