Поляковій прилетіло від шанувальників за голе плаття: У вас із Тіною одна болячка на двох

Співачка Полякова показала, як знімався її кліп та нарвалася на хейтерів

Співачка Оля Полякова, яка на початку квітня презентувала кліп на пісню «Танцюю, як востаннє», тепер показала, як знімалася відеоробота. Ролик з робочими моментами виконавиця виклала на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

 

«Дорогенькі мої, дякую за ваші перегляди, лайки та коментарі під моїм новым кліпом «Танцюю, як востаннє»! Мені дуже приємна ваша підтримка та теплі слова. Знаю, що вам цікаво більше дізнатися про зйомку – дивіться backstage та побачите, як все відбувалося на майданчику!», – написала співачка в повідомленні під відео.

«Хочу довіряти світові так, як Оля цій сукні», – пожартував хтось з коментаторів, натякаючи на дуже відверте вбрання співачки. Деякі коментатори не були такими тактовними: «Оля, ти вже б роздяглась би що! Цицьками світиш. Як у тій рашкі голі по сцені бігають. Один перед одним. Ти, Олю, і одягнена гарна. Мати двох дітей», «А чому без трусів?», «А далі, що буде? Як Філіп Кіркоров, пластика та губи, брови? Срам», «У вас із Тіною одна болячка на двох. Все менше одягу».

«Дівчата! Заздрість вас з'їсть зсередини! Що тільки не написали: гола, мати двох дітей, трусів немає! Ви серйозно?! Заздрість – це погано!», – підсумувала бурхливу дискусію одна з шанувальниць артистки. Сама Полякова в полеміку з підписниками не встипала, хоча зазвичай робить це з великим задоволенням та натхненням.

Читайте також: Держсекретарка МОЗ зняла інтимне відео на кліп гурту «Антитіла»: розгорівся скандал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: