Лайма Вайкуле емоційно звернулася до російських окупантів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка Лайма Вайкуле, не підбираючи слів, розповіла, що думає про війну в Україні

Співачка Лайма Вайкуле в інтерв’ю російській журналістці Ганні Монгайт відверто розповіла, що думає про війну в Україні.

«Я не розумію, як могла розпочатися війна між Росією та Україною. Як можна було напасти? Як можна сьогодні вбивати? Яке милосердя? Руйнуються міста. Звідки таке нахабство – дозволити собі це робити? Все всередині мене горить. Мені здається, що люди зійшли з розуму. Іншого виправдання я не бачу. Це так страшно. Я з першого дня збожеволіла», – емоційно розповідає Вайкуле.

«На Україну напали. Крапка. Більше ніяких виправдань бути не може», – додає співачка. Виконавиця також дала пораду росіянам, які шкодують за російськими солдатами, що сотнями вдень гинуть на українській землі. Співачка каже, що досить просто піти з України: «Ідіть, на вас там ніхто не чекає».

Раніше «Главком» писав, що Вайкуле назвала Аллу Пугачову «головною зіркою Росії», а тих, хто її критикує – «дурною масою». За словами співачки, Пугачову на російській естраді сьогодні замінити немає ким. Вона зазначила, що з нею не можуть змагатися артисти, які сьогодні «співають божевільні пісні з озвірілими обличчями та вдають страшно сумних». Водночас Вайкуле впевнена, що Пугачову критикує лише невелика група людей – «маленька, дурна та зла маса».

Також Лайма Вайкуле повідомила, що була готова відмовитися від російської мови після того, як Росія напала на Україну. Виконавиця каже, що в її колективі є кілька музикантів, родом з України.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: