Софія Ротару відреагувала на ракетні удари по містах України та подякувала ППО

Від початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару не дає інтерв’ю
фото з відкритих джерел

Виконавиця опублікувала пост вдячності ЗСУ

Народна артистка України Софія Ротару, яка дуже нечасто з’являється в соцмережі, відреагувала на чергову ракетну атаку рашистів по українських містах.

В Instagram Stories виконавиця опублікувала пост вдячності ЗСУ. На картинці, яку виклала співачка, використані кольори українського прапора: блакитного і жовтого. «Наша безмежна ППОдяка!» – написано в повідомленні. Один з останніх постів співачки був викладений 14 жовтня. Артистка опублікувала малюнок із зображенням Діви Марії, яка тримає покрив над нашими сучасними захисниками у касках, амуніції та зі зброєю в руках. До малюнку додано Герб України. Крім того, співачка розмістила в соцмережі знімок української військової форми, де зображена жовто-синя стрічка, зав’язана в бантик. «Із Днем захисників та захисниць України», – написано великими літерами на світлині.

Зазначимо, що від початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару не дає інтерв’ю та не так часто, як хотілося би українцям, пише про війну. За це виконавицю часто критикують українські колеги. Однак і виправдовують: композитор Руслан Квінта нещодавно пояснив, чому Софія Ротару майже не коментує війну в Україні.

Також днями стало відомо, що онук Ротару, який оскандалився невдалою втечею з України, таки виїхав за кордон та дав інтерв’ю. Анатолій Євдокименко заявив, що був «був змушений залишити країну», щоб «почати нове життя». Онук співачки Софії Ротару, який зник з публічного простору після ганебної спроби незаконно перетнути державний кордон України, знайшовся. Анатолій Євдокименко перебуває у Європі. В інтерв'ю Deep House London Анатолій розповів, що «був змушений залишити країну».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: