Замість чорного мішка. В мережі рознесли співачку Лоліту, яка рекламує «броніки»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Зі співачки сміються, що, мовляв, вже співає за пуховики

Колишня українка та російська співачка Лоліта Мілявська пробила чергове дно. Артистка, яка публічно підтримує війну в Україні, на своїй сторінці в соцмережі прорекламувала чорний пуховик, який назвала «броніком».

У коментарях під постом розкритикували виконавицю: «Як, Лолочко? Ще тримаєшся? Чи гризуть тебе черв'яки сумління? Заживо. По страшних ночах. Сподіваюся, що просинаєшся мокра від снів про вбитих і згвалтованих наших діточок. Не спокійних тобі днів і ночей», «Все для пуховика – контрабанда з Європи, починаючи з тканини – закінчуючи нитками. Але головне, що пошито в Росії на машинках Сименс і Зингер», «Ще наморднік і буде повна комплектація», «Вже за пуховики співає», «Дішла до реклами д#рьма російського. Мабуть, молоді коханці дуже дорогі стали», «Клас! Замість чорного мішка тобі в самий раз», «Росія – терорист. Вбиває мирних дорослих та дітей, а ти прославляєш в час війни. Хто ти?! Українці мерзнуть без світла води, а ти пуховики рекламуєш. Немає просто слів».

Раніше «Главком» писав, що запроданка Мілявська заявила, що не збирається відміняти свої концерти, як роблять деякі її колеги. Ура-патріотка вважає, що мобілізація російських вояків проти її Батьківшини, це не привід припиняти веселитися.

«Я не скасовую жодного концерту, якщо на те не буде державної волі, – оголосила Мілявська. – Тому що вважаю роботу свою і своїх колег схожа на роботу психотерапевта. Те, що я спостерігаю, це безумство, божевілля у вигляді паніки. Саме паніка найгірший порадник у будь-які часи. Паніка руйнує психіку».

«Тому в цьому випадку, вибачте, я вважаю себе військовозобов'язаною. І я зобов'язана виконувати ту роботу, яку не роблять психотерапевти, – пояснила співачка. – Кожен концерт дає бажання жити, мабуть, упродовж чотирьох-п'яти днів. А це вже дуже багато. Це важливо для ухвалення рішень. Я та людина, яка завжди думає про майбутнє. І я впевнена, що вона в нас буде. Ненавиджу паніку».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: