Чекаємо у Вишгороді. Анатолій Анатоліч емоційно звернувся до Ані Лорак

Анатоліч: Мій Київ, мій Вишгород, тримайтеся
фото з відкритих джерел

Телеведучий розповів, що російська ракета поцілила поруч з його будинком у Вишгороді

Телеведучий Анатолій Анатоліч на своїй сторінці в Інстаграм різко відреагував на заяву співачки Ані Лорак, яка написала в соцмережі, що мовчить про війну в Україні, бо «не хоче бути використаною». Свій коментар він залишив під постом співачки в Інстаграм.

«Кароліно, дуже чекаємо у Вишгороді для виступу. Саме позавчора Росія «розчистила для вас майданчик». Там був будинок, але його підірвали, щоб «звільнити місце для світлого і доброго». Для справжньої творчості. Для вас, нашої улюблениці», – написав їй Анатолій Анатоліч.

Раніше телеведучий показав моторошні кадри ворожого влучання ракети. Анатолій Анатоліч розповів, що російська ракета поцілила просто поруч з його будинком у Вишгороді. Ведучого вдома не було, він перебував з сім'єю у Франції. «Сім хвилин від мого дому пішки. Дві хвилини на авто. Вишгород», – поділився Анатоліч.

«За кілька днів я буду вдома. Мій Київ, мій Вишгород, тримайтеся. Я розумію, що цієї секунди нічим допомогти не можу, але відчуваю, що маю бути зі своїм містом і своїми людьми. І так постійно. Я мрію побачити свою родину і водночас думаю, як швидше повернутися до Києва. І повірте, тим, хто не вдома, зараз на душі ще складніше і тяжке», –  додав ведучий.

Тим часом, Павло Зібров розповів, що російська ракета поцілила у домівку родини, з якою близько знайомий артист. Квартира у Вишгороді суттєво зруйнована, а товариш артистка перебуває у тяжкому стані у лікарні.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: