Юрій Ткач пояснив, чому проводив весілля блогеру, який влаштовував «п'яні вечірки»

Юрій Ткач став ведучим на весіллі фігуранта справи про «п’яні вечірки» із секс-насильством
фото з відкритих джерел

Зірка студії «Квартал 95» заявив, що не знав у кого саме проводитиме весілля

Актор студії «Квартал 95» Юрій Ткач, який став ведучим на весіллі фігуранта справи про «п’яні вечірки» із секс-насильством, заявив, що не знав конкретно, у кого проводить свято. Про це він повідомив на сторінці в Instagram.

Дружина Ткача Вікторія, яка є його менеджеркою, не перевірила всю інформацію про замовника. Актор визнав, що це «ганебна ситуація», і пообіцяв віддати свій гонорар на потреби ЗСУ. Весілля відгуляв Олег Захаров, який вийшов на свободу під заставу.

Юрій Ткач прокоментував скандал із весіллям
Юрій Ткач прокоментував скандал із весіллям
фото: скріншот

«На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу, тільки зі вчорашніх публікацій…Приймаючи комерційні замовлення, ми з дружиною, яка є моїм менеджером, першочергово запитуємо, чи дотичні люди, у яких я проводитиму весілля, до політики, та яку позицію щодо війни РФ в Україні мають. При цьому, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація – не завжди буває нам відома. Чи заслабкі це фільтри? Вже розуміємо, що так. Чи зроблені висновки? Однозначно, і колеги з ринку мають теж до них дослухатися. Ми живемо і працюємо в умовах великої війни, і як публічні люди, які несуть на собі відповідальність перед громадськістю, маємо дуже обережно ставитися до всього, що робимо. Визнаю цю ситуацію ганебною! Всі наслідки приймаю й обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться! Щодо гонорару за це весілля – вже сьогодні передаю військовим мавік і старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите. Сподіваюся на розуміння і на те, що суспільство незабаром отримає відповіді на всі питання, що стосуються цієї гучної справи. Бо питань залишилося багато», – прокоментував Ткач.

Нагадаємо, шоумен Юрій Ткач провів весілля блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями є учасником скандальної справи про «п’яні вечірки» в Києві. На них споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у соцмережах.

Раніше стало відомом, що на початку лютого стало відомо, що компанія молодиків доводила дівчат до стану безпорадності, змушувала виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумилась із жертв в соцмережах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: