Катерина Кухар показала ноги у синцях та відверто розповіла про іншу сторону слави

фото з відкритих джерел

Балерина зізналася, як їй дістається ідеальна форма на сцені

Прима-балерина Національної опери та Народна артистка України Катерина Кухар на своїй сторінці в Інстаграм, показала закулісну сторону своєї творчої кар’єри.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ekaterina Kukhar 🇺🇦 (@ekaterinakukhar_official)

«Якщо артист балету прокинувся зранку, а у нього нічого не болить – він помер. І так все своє балетне життя. Постійна боротьба зі своїм тілом, своєю природою, намагання кожного дня вдосконалити його, – пише балерина. – Зробити ідеальними свої лінії, «зламати» свої стопи, розтягнути свої м’язи до 180 градусів – relevé lent та, нарешті, вивернути непідвладні твоїм бажанням суглоби у неприродний для них стан».

«Від перших балетних Plié і Tendu, перших мозолів від пуантів і до останнього танцювального подиху на сцені. Ти переборюєш себе, перемагаючи біль та травми і виходиш на сцену. Біль стає постійним супутником. Іноді, ворогом, а іноді – другом. Він вибудовує твої сталеві кордони можливостей або руйнує наявні і розширює їх. Але з часом, ти до нього звикаєш. Як до шматочків пробки у пляшці улюбленого старовинного вина», – вражає зізнаннями Катерина.

Нагадаємо, раніше «Главком» писав, що Катерина Кухар та її чоловік, прем'єр того ж театру потрапили у гучний скандал. Стало відомо, що артисти їздять по Європі з балетом «Щелкунчик» на музику росіянина Петра Чайковського. Також у подібний скандал потрапляла акторка Ольга Сумська, яка збиралася на гастролі з виставою «Майстер та Маргарита» нині покійного російського режисера Валерія Беляковича. Акторка у відповідь на критику за «співпрацю з російським режисером» наголосила, що режисер вистави Валерій Белякович помер ще у 2016 році, а сама вона навіть не знайома з цим режисером.

Читайте також: Зеленська з’явилася на будівництві в Бучі з сином мільярдера та сіла за кермо екскаватора

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: